Echipe de poliţişti şi pirotehnişti au intervenit, joi, după ce un apel pe numărul 112 anunţa un dispozitiv exploziv în zona Fântânilor Unirea din capitală, traficul fiind restricţionat. Echipajele au constatat că ameninţarea nu se confirmă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Nu a fost confirmată vreo situaţie de pericol”, a transmis Poliţia Capitalei. 

sursa citată a precizat că a fost reluat traficul.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Astăzi, în jurul orei 16.30, o persoană a apelat numărul direct al unei secţii de poliţie şi a comunicat faptul ca în zona Fântânilor Unirea s-ar afla un dispozitiv exploziv”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.  

Sursa citată a precizat că au fost dispuse, de urgenţă, măsuri de restricţionare a traficului, fiind declanşate verificări de către specialiştii pirotehnicieni. 

Acţionează atât poliţişti, cât şi echipe ale Serviciului Român de Informaţii. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.