O persoană a murit şi trei au fost rănite, joi, după ce o maşină a pătruns pe contrasens pe DN 7, în judeţul Argeş. Între persoanele rănite se află şi fostul ministru Daniel Chiţoiu. Aproape în acelaşi timp, s-a produs un grav accident, tot pe DN 7, dar în judeţul Sibiu. Două persoane au murit şi trei au fost rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Sibiu: Accident între două maşini, pe DN 7, fiind implicate şapte persoane; două persoane au murit, iar trei sunt rănite

Potrivit autorităţilor din Argeş, pe DN 7, în zona localităţii Zamfireşti, a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme, pe fondul pătrunderii pe sensul opus.

În urma accidentului, un bărbat de 82 de ani a murit, iar trei persoane – un bărbat de aproximativ 50 de ani şi două femei de aproximativ 70 de ani – au fost rănite.

Se pare că bărbatului de 82 de ani i s-ar fi făcut rău la volan, dar poliţiştii urmează să stabilească dinamica accidentului. 

Potrivit G4media, în accident a fost rănit şi fostul ministru Daniel Chiţoiu.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.