Un bărbat a murit şi altul este rănit, după ce o maşină şi un cap tractor s-au ciocnit, vineri seară, pe centura Sucevei, traficul în zonă fiind blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Din primele verificări efectuate de către poliţiştii rutieri s-a constatat faptul că pe VOP, la KM 9, un bărbat de 33 de ani din com. Udesti, jud Suceava în timp ce se afla la volanul unui autoturism şi se deplasa dinspre Dărmăneşti spre Scheia a pătruns pe sensul opus de mers (viteză excesivă) şi a intrat în impact frontal cu un cap tractor (fără semiremorca) cu nr. de înmatricularea de Ungaria condus de un bărbat de 47 ani din Darabani, jud Botoşani”, a transmis IPJ Suceava. 

Sursa citată a precizat că în urma accidentului a rezultat decesul conducătorul auto de 33 ani şi rănirea uşoară a conducătorului auto cap tractor.

”S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili toate circumstanţele producerii evenimentului rutier şi a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă”, a mai transmis sursa citată. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Accident rutier pe centura ocolitoare a municipiul Suceava (sectorul Zidul Morţii - Pătrăuţi). Se deplasează pompierii militari ai Detaşamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă dotată cu modul pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj SAJ Tip C”, a transmis, vineri seară, ISU Suceava.

Sursa citată a rpecizat că este vorba despre un accident rutier între un autoturism şi un cap tractor, iar conducătorul autoturismului este încarcerat, fiind găsit în stare de inconştienţă.

”Din nefericire, conducătorul autoturismului prezintă leziuni incompatibile cu viaţa … se lucrează pentru extragerea acestuia dintre fiarele contorsionate. Conducătorul capului tractor, conştient şi cooperant, este monitorizat de către echipajul SMURD”, a mai precizat sursa citată.

Pompierii au menţionat că şoferul capului tractor este transportat la spital de către ambulanţa SMURD.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.