Patru maşini în care se aflau 12 persoane s-au ciocnit, vineri seară, în judeţul Olt, fiind activat Planul Roşu de Intervenţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ISU Olt a transmis că din cele 12 persoane implicate, 9 au fost transportate la UPU Slatina, 3 persoane au fost monitorizate şi au refuzat transportul la spital.

UPDATE: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 65 Slatina-Piteşti, la kilometrul 63, în apropierea localităţii Priseaca, judeţul Olt, s-a produs un accident rutier între trei autovehicule, soldat – potrivit primelor date - cu rănirea a şase persoane, una fiind încarcerată. Toate victimele se află în evaluare medicală la faţa locului, fiind activat planul roşu de intervenţie”, a transmis Centrul Inotrafic. 

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajelor specializate. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Accident rutier în care au fost implicate  4 autoturisme, pe Drumul European 574, în zona localităţii Priseaca. Având în vedere numărul persoanelor implicate (12 persoane în monitorizare), pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul judeţului Olt a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, a transmis, vineri seară, ISU Olt.

Sursa citată a precizat că echipajele operative intervin cu autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, şapte echipaje SMURD şi mai multe ambulanţe din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.