Două persoane au murit după ce o maşină a intrat într-un grup de tineri, sâmbătă dimineaţă, în localitatea 2 Mai. Şoferul autovehiculului a fugit de la locul accidentului, fiind găsit în Vama Veche. El a fost depistat pozitiv la cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”La data de 19 august a.c., în jurul orei 05.25, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe D.N. 39, în apropierea localităţii Vama Veche, a avut loc un accident rutier. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un tânăr, de 19 ani, ar fi condus un autoturism pe D.N. 39 şi ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă. În urma accidentului rutier, au decedat la faţa locului o tânără, de 20 de ani şi un tânăr, de 21 de ani. De asemenea, au mai fost răniţi doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani şi o tânără, de 20 de ani”, a transmis IPJ Constanţa.

Ulterior producerii accidentului, şoferul autovehiculului a părăsit locul accidentului, fiind depistat de poliţişti, la scurt timp, în staţiunea Vama Veche.

”Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină şi metamfetamină. De asemenea, conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, anunţă poliţiştii.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Printr-un apel la 112 a fost anunţat sâmbătă, după ora 5:00, un accident pe DN39/E87, Mangalia-Vama Veche, la ieşirea din localitatea 2 Mai.

Din primele date, o maşină a intrat într-un grup de 8 pietoni, un băiat şi o fată cu vârste între 18 şi 20 de ani decedând pe loc.

O femeie şi doi bărbaţi în vârstă de 20 de ani, cu multiple traumatisme, au fost transportaţi la Spitalul din Mangalia, conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa.

Alţi trei bărbaţi din acelaşi grup  cu vârste cuprinse între 19-20 ani au refuzat transportul la spital.

La locul accidentului au intervenit 2 echipaje SMURD şi 3 echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.