Trei persoane au fost rănite în urma unui accident în care au fost implicate un autotren, un autoturism şi trei motociclete, produs duminică, între Braşov şi Târgu Secuiesc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Covasna au anunţat că un grup de motociclete se deplasa pe DN 11, în localitatea Cernat, iar la un moment dat, a doua motocicletă, condusă de o femeie de 26 de ani, nu a observat că motocicleta din faţa sa a frânat şi a intrat în aceasta, proiectând-o în autoturismul care se deplasa, în acelaşi sens, în faţa lor. 

“În urma impactului, motocicleta condusă de femeie a acroşat roata unui TIR, aflat pe acelaşi sens de mers, fiind ulterior lovită şi de o a treia motocicletă ce venea din spate. În urma accidentului trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale: femeia de 26 de ani, conducătorul şi un pasager de pe motocicleta care a fost proiectată în autoturism”, au precizat reprezentanţii IPJ Covasna. 

Victimele au fost transportate la spital pentru investigaţii de specialitate. De asemenea, acestora, dar şi conducătorilor auto urmează să le fie recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.  
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Traficul pe DN 11 a fost reluat. 
 
Reprezentanţii ISU Covasna au anunţat că la locul accidentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Târgu Secuiesc cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. De asemenea, la faţa locului a fost solicitat sprijinul unui echipaj medical din cadrul Serviciului  de Ambulanţă Judeeţan.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Pe DN 11 Braşov-Târgu Secuiesc, în zona localităţii Cernat, judeţul Covasna, a avut loc o coliziune între un autotren, un autoturism şi trei motociclete”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Trei persoane au suferit leziuni, fiind evaluate medical

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.