O persoană a murit şi alte cinci, inclusiv un copil, au fost rănite, în urma unui accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule, produs duminică, pe DN2, în localitatea Sineşti, judeţul Ialomiţa, fiind activat Planul roşu de intervenţie. La locul accidentului intervin echipaje de la ISU Ialomiţa şi de la ISU Bucureşti - Ilfov, şi a fost solicitat şi un elicopter SMURD. Trei adulţi au fost transportaţi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - După evaluarea medicală, trei persoane, adulţi, vor fi transportate la spital.
UPDATE - Şase persoane, cinci adulţi şi un copil, au fost implicate în accident.
O persoană a fost declarată decedată, şi 5 persoane, inclusiv copilul au fost rănite. Acestea sunt conştiente, în evaluare medicală la locul intervenţiei.
 
 
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Accident rutier în care sunt implicate 4 autoturisme, în localitatea Sineşti. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, anunţă IGSU.
 
ISU Ialomiţa intervine cu 2 autospeciale de stingere, o maşină de descarcerare, 2 ambulanţe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple şi 2 ambulanţe aparţinând serviciului judeţean de ambulanţă;
 
ISU Bucureşti - Ilfov a trimis la locul accidentului o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare, 4 ambulanţe SMURD, 1 unitate de terapie intensivă mobilă şi 4 ambulanţe.
 
De asemenea, în sprijinul echipajelor medicale a fost solicitat şi elicopterul SMURD. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.