Echipaje medicale, de pompieri şi de poliţie au intervenit, joi, la un grav accident de circulaţie produs în judeţul Cluj. Dou bărbaţi au murit şi alte patru persoane au fost rănite, una fiind intubată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Pompierii din cadrul Detaşamentului Huedin au intervenit în această seară la un grav accident rutier petrecut pe DN1 E60, pe raza localităţii Poieni. Apelul de urgenţă a venit în jurul orei 18:05, iar în accident au fost implicate un autotren şi un microbuz”, a transmis ISU Cluj.

Sursa citată a precizat că echipajele au găsit 2 persoane încarcerate în microbuz, alte trei fiind blocate uşor.

”În paralel, echipajul SAJ aplica deja manevre de resuscitare unui bărbat scos din respectivul microbuz. Şoferul autotrenului a reuşit să iasă singur afară. Imediat, forţele noastre au desfăşurat operaţiunile de descarcerare, astfel că au extras cinci victime, două fiind în stare gravă”, a mai precizat sursa citată.

Un alt bărbat a intrat în stop cardio-respirator şi s-au aplicat manevrele de resuscitare.

”Din nefericire, medicii au constatat decesul celor doi bărbaţi în vârstă de 54 şi 32 de ani. Un al treilea bărbat a fost intubat de medic în ambulanţa SMURD şi transportat la spital. Alte trei victime conştiente, dar care prezentau multiple traumatisme, au fost transportate la spital”, au mai precizat pompierii.

Forţele au încheiat intervenţia în urmă cu puţine momente.

UPDATE: IPJ Cluj a precizat că în accident a fost implicat un microbuz cu 6 ocupanţi şi un ansamblu de vehicule.

”Conform primelor verificări, s-a constatat că un bărbat în vârstă de 41 de ani, din judeţul Mureş, în timp ce conducea autovehiculul  înspre municipiul Oradea, după un viraj la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor+semiremorcă), condus din sensul opus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din judeţul Gorj”, au transmis poliţiştii.

Momentan, traficul rutier a fost întrerupt pe ambele sensuri. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Pompierii din cadrul Detaşamentului Huedin intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe DN1 E60, în apropiere de localitatea Poieni. În accident au fost implicate un autotren şi un microbuz”, a transmis ISU Cluj.

Sursa citată a precizat că, din primele informaţii, au rezultat 7 victime, iar uneia dintre acestea i se aplică manevre de resuscitare.

La faţa locului acţionează o autospecială de stingere, o autospecială cu modul de descarcerare, patru ambulanţe SMURD şi trei ambulanţe SAJ.

”Nu s-a impus activarea Planului Roşu de Intervenţie. Situaţia este în dinamică”, au mai transmis pompierii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.