Una dintre cele două persoane rănite grav în accidentul din judeţul Bistriţa-Năsăud a murit, iar cea de-a doua, o fată de 12 ani, a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la un spital din Târgu Mureş. Maşina lovită de tren era condusă de o tânără de 19 ani, care avea permis auto de puţin timp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, un tânăr rănit grav în accidentul din Bistriţa a murit la spital, iar o fată, aflată în stop cardio-respirator, a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la o unitate medicală din Târgu Mureş.

El a precizat că fata urmează să fie supusă unei intervenţii chirurgicale.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, a declarat, joi seară, pentru News.ro, că în accident şi-au pierdut viaţa şoferiţa, în vârstă de 19 ani, doi tineri de 19 şi 20 de ani şi o adolescentă de 14 ani.

Fata aflată în stare gravă are 12 ani, a precizat Sîrb.

Conform sursei citate, maşina în care se aflau cei cinci tineri a fost lovită, în localitatea Viişoara, de un tren Regio, care circula între Bistriţa şi Sărmăşel. În urma accidentului, circulaţia trenurilor în zonă a fost blocată aproximativ o oră şi jumătate.

Din primele informaţii a reieşit că şoferiţa, care avea permis de conducere de puţin timp, nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată semnalizată cu indicatorul ”Stop” şi ”crucea Sfântului Andrei”.

La locul accidentului au intervenit o autospecială de descarcerare, două ambulanţe SMURD şi patru autosanitare ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. De asemenea, a fost solicitat şi un elicopter SMURD.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.