Un bărbat a murit, marţi, după ce a intrat cu maşina în zidul unei case, la Reşiţa. Şoferul avea 29 de ani, iar poliţiştii încearcă să stabilească cum s-a produs accidentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cursul acestei dimineţi, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Reşiţa au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier, în municipiul Reşiţa, în care a fost implicat un autoturism care s-a izbit într-un zid. În urma impactului, conducătorul a rămas încarcerat şi a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru extragerea acestuia din fiarele contorsionate ale autoturismului. Din nefericire, şoferul a fost declarat decedat de către medicul de pe ambulanţa SAJ”, a transmis, marţi, ISU Caraş-Severin.

La rândul lor, poliţiştii au precizat că accidentul a avut loc pe strada 24 Ianuarie din Reşiţa.

”La faţa locului a fost găsit un autoturism oprit în zidul unui imobil, în care se afla conducătorul auto, un bărbat de 29 de ani, al cărui deces a fost declarat de echipajul medical sosit la locul evenimentului. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate toate cauzele şi împrejurările care au condus la producerea evenimentului”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.