Poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant un tânăr în vârstă de 21 ani, la scurt timp după comiterea unei infracţiuni de tâlhărie asupra unei femei, în sectorul 3 al Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, la data de 17 iulie, poliţiştii din cadrul  Secţiei 12 Poliţie au fost sesizaţi de către o femeie de 82 de ani, cu privire la faptul că în jurul orei 12.30, un bărbat necunoscut i-a furat o geantă în care avea documente personale şi o sumă de bani.

Un tânăr de 21 de ani a fost depistat la faţa locului, fiind imobilizat şi ulterior condus la sediul poliţiei pentru audieri. În imediata apropiere,  respectiv pe un gang,  au fost descoperite mai multe documente pe numele persoanei vătămate.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că în jurul orei 12.30, în timp ce femeia se afla pe o bancă, în faţa unui imobil, tânărul i-ar fi smuls geanta cu documente personale şi bani.

Cercetările sunt continuate pentru infracţiunea de tâlhărie, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.