Un şofer de pe un utilaj de deszăpezire care acţiona pe drumul naţional (DN) 10 Buzău - Braşov a murit duminică după ce a fost lovit de o maşină al cărei şofer a pierdut controlul asupra direcţiei. Victima ar fi coborât din utilaj ca să repare o defecţiune apărută la acesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din primele informaţii furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, bărbatul de 60 de ani din Pătârlagele se afla duminică într-o alveolă, lângă utilajul de deszăpezire cu care acţiona pe DN 10 împrăştiind sare şi nisip. 

Bărbatul ar fi coborât din utilaj deoarece acesta s-ar fi stricat şi încerca să îl repare în momentul în care a fost lovit de un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 47 de ani.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Buzău, autoturismul mergea din direcţia Buzău către Nehoiu, iar şoferul ar fi pierdut control asupra direcţiei.

În urma impactului, muncitorul a murit în timp ce un pasager de 21 de ani din maşină şi şoferul acesteia au fost răniţi.

Conducătorul auto, care a suferit răni uşoare, a fost transportat la spitalul din Nehoiu, în timp ce pasagerul, care are leziuni grave, a fost dus la Spitalul Judeţean Buzău.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili toate detaliile şi împrejurările în care s-a produs accidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.