Un şofer de 25 de ani care circula cu viteză a derapat, în parcarea Mall-ului Băneasa, lovind două taximetre oprite în staţie. Ulterior, autoturismul a ajuns pe trotuar şi s-a oprit într-un ornament metalic, fără a exista persoane rănite. Tânărul, care nu consumase alcool, a fost amendat cu 870 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În imagini se vede cum maşina se apropie cu viteză, loveşte taxiurile parcate şi ajunge în zona pietonală, oprindu-se într-un ornament de mari dimensiuni.
 
Brigada Rutieră precizează, în urma apariţiei în mediul online a imaginilor din parcarea unui mall din Bucureşti, sectorul 1, că luni, în jurul orei 17.30, în parcarea Mall-ului Băneasa, conducătorul unui autoturism, un tânăr de 25 de ani, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi meteo,  astfel că a derapat, lovind două taxiuri care erau oprite în staţie, apoi a pătruns pe trotuar, lovind bordura şi un ornament metalic. 
 
"Evenimentul a fost soluţionat la Biroul Accidente Uşoare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0 şi a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6 puncte amendă, respectiv 870 lei", arată sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.