Un pui de pisică a căzut, marţi, într-o fântână adâncă de 25 de metri, fiind salvat de pompierii din Braşov. Spaţiul îngust nu le-a permis pompierilor să folosească aparatul de respirat, operaţiunea de salvare fiind dificilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pisicul explorator a căzut într-o fântână cu adâncimea de 25 de metri. Alertat de zgomotele felinei, un localnic a sunat la 112 pentru a solicita sprijinul pompierilor”, a transmis, marţi, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Sursa citată a precizat că salvatorii ISU Braşov s-au deplasat în localitatea Dumbrăviţa cu toate echipamentele necesare pentru o misiune de salvare.

”Diametrul mic al puţului, precum şi adâncimea mare la care se afla animalul au făcut ca acţiunea să fie foarte dificilă. Soluţia a fost una singură: un pompier a coborât cu troliul şi a recuperat motanul”, a mai transmis sursa citată.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Braşov au precizat că spaţiul îngust nu le-a permis pompierilor să folosească aparatul de respirat.

Pisicul a primit numele Tom şi va fi adoptat de pompierii din Braşov.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.