Un poliţişt în vârstă de 34 de ani din judeţul Neamţ a fost găsit spânzurat într-o cameră de hotel din Jupiter. Bărbatul se certase cu soţia şi consumase băuturi alcoolice înainte de a comite acest gest. El a fost găsit de o rudă, care a anunţat autorităţile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o cameră de hotel din Jupiter a fost găsită o persoană decedată. Oamenii legii au stabilit că este vorba de un bărbat în vârstă de 34 de ani, poliţist din judeţul Neamţ. Acesta a venit la mare împreună cu soţia şi cei doi copii, dar şi cu mai multe rude. Joi după-amiază, el a consumat băuturi alcoolice şi s-a certat cu soţia, iar apoi a mers în camera de hotel, s-a încuiat, şi s-a spânzurat cu cureaua de bara de la dulap.

După câteva ore, familia lui a venit de la plajă şi a vrut să intre în cameră, dar aceasta era încuiată. Atunci una dintre rude, care avea camera apropiată de cea a poliţistul, a intrat prin balcon şi l-a găsit pe acesta spânzurat, anunţând autorităţile.

Poliţiştii constănţeni au deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Poliţistul lucra la postul de poliţie din localitatea Ruginoasa.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.