Un pasager în vârstă de 78 de ani care se afla în avionul WizzAir care efectua cursa Valencia-Timişoara a decedat, joi, cel mai probabil în urma unui infarct. Bărbatului i-a fost acordat primul ajutor de către personalul de la bordul avionului, însă fără rezultat. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Unui pasager i s-a făcut brusc rău, joi, în timpul procedurii de aterizare a avionului Wizz Air care opera pe ruta Valencia (Spania) -Timişoara. Bărbatul, în vârstă de 78 de ani, ar fi suferit un infarct, iar primul ajutor i-a fost acordat de către personalul de bord.
 
Totodată, a fost alertat serviciul de urgenţă, astfel că un echipaj SMURD a intervenit rapid la sosirea avionului pe Aeroportul Timişoara, în jurul orei 12.30.
 
Medicii au încercat sa-l resusciteze pe bărbatul aflat în stop cardio-respirator, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare, acesta n-a mai putut fi salvat.
 
Trupul neînsufleţit va fi preluat de medicii legişti, iar poliţiştii au inceput cercetările pentru a stabili cu precizie cum a murit bărbatul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.