Un cetăţean olandez suspectat în cazul uciderii unui bărbat dintr-o bandă de motociclişti este căutat de poliţiştii români, la solicitarea autorităţilor din Olanda, care l-au dat în urmărire internaţională. Poliţiştii au găsit în locuinţa soţiei olandezului, din judeţul Sibiu, paşaportul şi permisul de conducere ale acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii români fac investigaţii, la solicitarea autorităţilor din Olanda, pentru depistarea cetăţeanului olandez Sooi The Coninck, în vârstă de 42 de ani.

Sooi The Coninck este căutat de poliţia din Olanda, fiind suspectat că este implicat în asasinarea unui bărbat în vârstă de 27 de ani, ambii fiind membri ai unei bande de motociclişti.

În luna septembrie, locuinţa soţiei lui Sooi The Coninck, din judeţul Sibiu, a fost percheziţionată, fiind găsite acolo paşaportul şi permisul de conducere ale acestuia.

Poliţiştii fac acel la persoanele care pot da informaţii care să ajute la prinderea bărbatului să sune la numărul de urgenţă 112 sau să meargă la cea mai apropiată unitate de poliţie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.