Un număr de 22 de persoane au fost duse la audieri la sediul Poliţiei Judeţene Prahova, în urma percheziţiilor făcute, miercuri dimineaţă, la locuinţele unor suspecţi de proxenetism din Ploieşti şi Galaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Române, 22 de persoane au fost aduse la sediul Poliţiei Judeţene Prahova, în vederea audierii şi continuării cercetărilor în dosarul de proxenetism în care au avut loc percheziţii în cursul dimineţii.

De la domiciliile vizate de percheziţii, poliţiştii au ridicat sume de bani (totalizând 10.000 de lei şi 1.000 de euro), bijuterii, bastoane cu electroşocuri, telefoane mobile, precum şi alte bunuri ce au fost utilizate în activitatea infracţională.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Judeţene Prahova, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, au făcut, miercuri dimineaţă, zece percheziţii, la domiciliile unor persoane bănuite de proxenetism.

Opt dintre descinderi au avut loc în municipiul Ploieşti, iar celelalte două în municipiul Galaţi.

Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu luna mai a.c., persoanele bănuite ar fi racolat mai multe tinere, pe care le-ar fi determinat să practice prostituţia, după ce, în prealabil, ar fi stabilit relaţii de prietenie cu ele. Acestea din urmă îşi identificau clienţii, fie prin intermediul unor anunţuri online, fie în mediul stradal.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, precum şi al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Ploieşti.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.