Un bărbat a murit şi un altul a fost rănit, marţi după-amiază, într-un accident produs pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeş, fiind implicate patru TIR-uri. Unul dintre acestea s-a răsturnat pe şosea, traficul fiind blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul s-a produs, marţi după-amiază, pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeş, fiind implicate patru TIR-uri.
 
"În urma evenimentului, o persoană a fost încarcerată, ulterior declarată decedată, iar o alta a fost rănită (fractura membru inferior)", a transmis ISU Caraş-Severin.
 
Cei doi sunt cetăţeni bulgari, şoferul rănit fiind transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş de către echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanta Caraş-Severin.
 
FOTO: DRDP Timişoara
FOTO: DRDP Timişoara
 
Potrivit Poliţiei Caraş-Severin, cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0. 
 
La acest moment poliţiştii efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
 
Unul dintre TIR-uri este răsturnat, iar încărcătura s-a împrăştiat pe şosea.
 
Circulaţia este oprită, traficul fiind redirecţionat. DRDP Timişoara a precizat că şoferii de autoturisme au varianta ocolitoare DN 6, prin municipiul Caransebeş. Restricţia de circulaţie este în vigoare până la ora 19.00.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.