Un tânăr de 27 de ani a murit iar alte cinci persoane au fost rănite grav, luni după-amiază, în urma impactului frontal între două autoturisme pe DN 79A, în zona localităţii arădene Ineu, unde a intervenit şi un eclicopter SMURD pentru acordara primului ajutor. Traficul a fost complet blocat timp de o oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc la intrarea în oraşul Ineu, la joncţiunea dintre DN 79 A şi DJ 792, unde două autoturisme care circulau din sensuri opuse s-au ciocnit frontal.

În urma impactului au rezultat şase răniţi, iar unul a fost în stare critică, în stop cardio-respirator, la locul accidentului deplasându-se un eclipter SMURD. Echipajul medical a încercat resuscitarea victimei inconştiente, un tânăr de 27 de ani, însă fără succes, fiind declarat decesul.

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, cauza probabilă a producerii accidentului este pierderea controlului volanului într-o curbă de către unul dintre şoferi, în vârstăde 25 de ani, care a intrat astfel pe contrasens şi s-a izbit cu maşina de celălalt autoturism.

Circulaţia rutieră pe DN 79 A a fost oprită pe ambele sensuri de mers aproximativ o oră, pentru intervenţia echipelor de prim-ajutor şi pentru efectuarea cercetărilor.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.