Un microbuz cu opt persoane şi un autoturism cu patru pasageri s-au ciocnit violent, miercuri, pe şoseaua de centură a oraşului Alexandria, patru persoane din cele 13 implicate fiind rănite. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie, şapte ambulanţe fiind prezente la locul accidentului, iar traficul este restricţionat în zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Adrian Gelu Dragomir, a declarat, pentru News.ro, că microbuzul este înmatriculat în Bulgaria, având la bord opt pasageri bulgari şi şoferul.

Pe şoseaua de centură a Alexandriei, microbuzul s-a cioscnit cu un autoturism dacia Logan în care se aflau şoferul şi trei pasageri. 

”Din cele 13 persoane implicate în accident, patru au fost rănite, dintre care trei sunt mai grav şi au fost preluate de ambulanţe pentru a fi transportate la spital. Unul dintre răniţi primeşte îngrijiri la faţa locului pentru că refuză deplasarea la spital”, a declarat sursa citată.

Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie, iar şapte ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Teleorman s-au deplasat la locul accidentului, însă nu a fost nevoie de intervenţia tuturor echipelor medicale.

Traficul a fost restricţionat de poliţişti pe unul din sensurile de mers ale şoselei, umând să fie reluat în condiţii normale în jurul orei 13.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.