Un echipaj al Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) a preluat un marinar care acuza probleme medicale şi care se afla la bordul unui petrolier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Agenţiie Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) au anunţat că au fost solicitaţi să intervină, luni dimineaţă, de către Centrul Maritim de Coordonare, pentru realizarea unui operaţiuni tip Medevac.  
“La aproximativ două mile marine de intrarea în port, la bordul navei RAVA, un petrolier brut ce navighează sub pavilionul Croaţiei, unul din membrii echipajului necesită îngrijiri medicale de urgenţă.
Nava SAR Artemis, din cadrul A.R.S.V.O.M, s-a deplasat cu toată viteza către zona indicată şi a preluat bolnavul la bord, urmând a-l preda serviciilor medicale din port”, au anunţat reprezentanţii ARSVOM.
Bărbatul prezenta afecţiuni renale şi a fost predat serviciilor de ambulanţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.