Un deţinut din Penitenciaru Aiud s-a spânzurat în baie, duminică, echipajele medicale care au intervenit nereuşind să-l resusciteze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, duminică dimineaţă, personalul medical al Penitenciarului Aiud a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane private de libertate care s-a spânzurat în grupul sanitar al camerei de deţinere.

”Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost apelat serviciul unic de urgenţă 112, în unitate prezentându-se două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajelor SMURD, decesul a fost declarat la ora 07:23”, a transmis Penitenciarul Aiud.

Sursa citată a precizat că administraţia locului de deţinere a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud, Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi familia persoanei decedate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.