Un deţinut în vârstă de 24 de ani, care ispăşea o pedeapsă de doi ani şi o lună de închisoare în Penitenciarul Mioveni, pentru loviri sau alte violenţe, a evadat, miercuri, de la o unitate sanitară din Piteşti, unde fusese dus pentru investigaţii de specialitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Mioveni, miercuri, în jurul orei 13.10, s-a constatat că deţinutul Florin Cristian Ioniţă, în vârstă de 24 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani şi o lună de închisoare pentru lovire sau alte violenţe (art. 193 NCP), a părăsit o unitate sanitară din Piteşti, unde se afla în vederea efectuării unor investigaţii de specialitate.
 
Ca urmare, a fost sesizată Poliţia Judeţeană Argeş, a fost alarmat personalul şi s-au trimis echipe de căutare.
 
Fapta bărbatului este considerată evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani.
 
La momentul părăsirii unităţii sanitare, deţinutul era îmbracat cu trening negru, scămoşat, bocanci negri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.