Un copil de 9 ani şi o femeie au fost răniţi, sâmbătă, în urma unui incendiu care a cuprins o cabană din judeţul Braşov. La faţa locului intervin mai multe autospeciale de pompieri, dar şi echipaje SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la o cabană din localitatea Geamăna.

”Toată cabana este cuprinsă de flăcări. Se deplasează trei autospeciale cu apă şi spumă de la ISU şi una de la Serviciul Voluntar Codlea. De asemenea, se mai deplasează două echipaje SMURD”, au precizat reprezentanţii ISU Braşov.

Potrivit acestora, cabana este construită integral din lemn şi are o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi.

În urma incendiului, un copil de 9 ani a suferit arsuri la mâini şi la faţă, iar o femeie are un traumatism la un picior.

Deocamdată, nu se ştie dacă erau turişti sau proprietarii cabanei, dar nici de la ce a pornit focul, intervenţia fiind în plină desfăşurare. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.