Un bărbat, suspectat că ar fi autorul jafului comis marţi la o bancă din Bucureşti, a fost prins pe o stradă din Sectorul 3. El a fost dus a audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”În jurul orei 11.30, pe o stradă din Sectorul 3, a fost depistat un bărbat de 30 de ani, identificat ca principal suspect în cazul infracţiunii de tâlhărie calificată, săvârşită ieri într-o agenţie bancară din Sectorul 2”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei. 
 
Sursa citată a precizat că barbatul a fost condus pentru audieri la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale.
 
Poliţiştii din Bucureşti au demarat, marţi, o anchetă, după ce un bărbat a furat 10.000 de lei de la o bancă din Sectorul 2. Suspectul a ameninţat una dintre casiere şi a fugit înainte de a fi acţionat butonul de panică.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.