Un bărbat dispărut în Munţii Bucegi este căutat de două zile de salvamontişti, inclusiv cu mijloace aeriene, căutările urmând să fie reluate duminică dimineaţă. Salvatorii spun însă că şansele de a-l mai găsi în viaţă sunt destul de mici, date fiind temperaturile scăzute din ultilmele zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Căutările bărbatului dispărut ieri (n.r. - vineri) în Bucegi au rămas şi astăzi fără niciun rezultat. Peste douăzeci de salvamontişti din Buşteni, Sinaia şi Prahova, dar şi un echipaj aero, au cercetat potecile din Abruptul Prahovean şi o parte a Platoului Bucegi, în speranţa că vor da de urma celui dispărut”, a anunţat sâmbătă seară Dispeceratul Naţional Salvamont.
Conform salvamontiştilor, şansele ca bărbatul să mai fie găsit în viaţă sunt destul de mici, ţinând cont de temperaturile scăzute din timpul nopţii. 
Duminică dimineaţă vor fi reluate căutările. 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.