Un bărbat de 50 de ani din Brăila care a agresat un echipaj de poliţie a fost reţinut sâmbătă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de duminică să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Brăila, în noaptea de vineri spre sâmbătă, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, pe o stradă din oraş era muzica difuzată prea tare. Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care proprietarul imobilului de unde se auzea muzica, în vârstă de 32 de ani, a refuzat să se legitimeze şi a devenit violent.

Poliţiştii l-au imobilizat şi încătuşat. În timp ce îl conduceau la maşină, poliţiştii au fost agresaţi de cumnatul acestuia, de 50 de ani.

În acest timp, unuia dintre poliţişti i-a căzut terminalul tetra, care a fost sustras de persoanele aflate la faţa locului.

Cei doi bărbaţi şi celelalte persoane au fost duse la sediul poliţiei, unde au fost audiate.

Au fost agresaţi doi poliţişti de la biroul de ordine publică. Ei au fost duşi la Spitalul Judeţean din Brăila.

În cauza s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi furt calificat. Terminalul tetra a fost scos din sistem.

Agresorul în vârstă de 50 de ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de duminică să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.