Un bărbat de 32 de ani, cetăţean străin, este principalul suspect în cazul femeii al cărei cadavru a fost găsit într-un imobil cuprins de incendiu din sectorul 6 al Capitalei

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În urma activităţlor desfăşurate în ultimele 24 de ore de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi  Serviciul Omoruri, în cauza privind omorul şi incendierea din noaptea de 7/8 septembrie, din sectorul 6, a fost identificat un bărbat, principal suspect în cauză. Bărbatul are 32 de ani şi este cetăţean străin", precizează Poliţia Capitalei.

Acesta este dus la audieri la Poliţia Capitalei. 

Cadavrul unei femei de 44 de ani, cu lovituri la cap, a fost găsit în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un imobil cuprins de incendiu din sectorul 6 al Capitalei.

"În noaptea de 7/8.09., prin apel 112 a fost sesizat un incendiu la un imobil situat în sectorul 6. La faţa locului s-au deplasat echipaje ale pompierilor şi poliţişti ai Secţiei 21. În interiorul locuinţei a fost găsit cadavrul unei femei de 44 de ani, care prezenta leziuni la nivelul capului", a anunţat sâmbătă Poliţia Capitalei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.