Un bărbat în vârstă de 29 de ani este căutat de pompieri după ce a dispărut în mare, vineri după-amiază, la Eforie Nord, unde salvamarii au arborat steagul roşu, care interzice scăldatul. Zona respectivă este survolată de un elicopter SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri după-amiază, în staţiunea Eforie Nord, în zona Hotelului Steaua de Mare, după ce o persoană a dispărut în mare. 

Acolo s-a deplasat o ambarcaţiune şi au început căutările persoanei dispărute, iar elicopterul SMURD survolează zona în care aceasta a fost văzută ultima oară.

Conform primelor informaţii, persoana dispărută ar fi un bărbat de 29 de ani.

La Eforie Nord salvamarii au arborat steagul roşu, care interzice scăldatul.

Vineri, trei persoane au fost salvate de la înec pe litoral: este vorba de un copil de 11 ani, în Mamaia, şi de un bărbat şi o femeie, în Jupiter,  acestea fiind conştiente în momentul când au fost scoase din mare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.