Un bărbat în vârstă de 28 de ani a murit duminică după amiază, după ce a căzut de la etajul unui bloc din Craiova. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut evenimentul, stabilind că bărbatul s-a sinucis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Polliţiştii au stabilit că bărbatul în vârstă de 28 de ani, care a murit duminică după amiază, după ce a căzut de la etajul unui bloc din Craiova s-a sinucis. 
“Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că tânărul de 28 de ani, s-ar fi sinucis. Cel în cauză s-ar fi aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Craiova”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, duminică, în jurul orei 17.25, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, un tânăr a căzut de la etajul unui bloc din  municipiu. 
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat un tânăr de 28 de ani, din Craiova.
Un echipaj SMURD a constatat decesul tânărului.
“În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului” au precizat reprezentanţii IPJ Dolj. 
Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.