Un bărbat de 43 de ani care ameninţa că se va arunca de la geamul unui hotel din Braşov, de la o înălţime de peste 20 de metri, a fost salvat de negociatorii Poliţiei. Bărbatul se urcase pe pervaz, după o ceartă cu concubina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

IPJ Braşov a anunţat, luni, că au fost sesizaţi că o persoană cazată într-o unitate hotelieră din municipiul Braşov ameninţă că se va arunca în gol de la fereastra etajului cu numărul şase. 

”La faţa locului au fost direcţionate, de îndată, mai multe forţe operative aparţinând M.A.I., între care şi doi poliţişti, negociatori în cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale – Braşov. Din documentarea incidentului s-a stabilit că persoana în cauză se afla cazată în unitatea hotelieră împreună cu familia şi, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, i-a spus concubinei că se va sinucide, fapt pentru care a ieşit la balcon, a escaladat balustrada imobilului şi s-a poziţionat pe pervazul exterior al acestuia, situat la o înălţime de aproximativ 20 m faţă de nivelul solului, simulând desprinderea şi precipitarea din acel loc”, a transmis sursa citată.  

Potrivit poliţiştilor, intervenţia celor doi poliţişti negociatori, care s-a desfăşurat pe parcursul a mai multor ore, a făcut că bărbatul, în vârstă de 43 de ani, să fie convins să renunţe la acţiunea sinucigaşă şi să coboare în siguranţă. 

”După incident, persoana a fost preluată şi evaluată de personal medical de specialitate şi, în scop preventiv, după externare, a fost condus la o unitate de poliţie unde a beneficiat de consilire”, au mai transmis poliţiştii.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.