Un bărbat a murit, miercuri seară, după ce a fost lovit de un copac prăbuşit din cauza vântului puternic în Sectorul 5 al Capitalei, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti – Ilfov, Adrian Marin, bărbatul avea 42 de ani şi a murit din cauza loviturii foarte puternice la cap, cauzată de căderea unui copac.

Accidentul s-a produs pe Şoseaua Viilor nr. 45, în Sectorul 5, iar la faţa locului au acţionat un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Foto: ISU Bucureşti - Ilfov
Foto: ISU Bucureşti - Ilfov

Până la ora 21.00, pompierii au acţionat în Bucureşti pentru îndepărtarea a opt copaci căzuţi pe carosabil, autoturisme şi linii electrice, iar în judeţul Ilfov, pentru extragerea apei din patru subsoluri şi pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil. Cinci maşini au fost avariate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.