Un bărbat de 54 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul întâi al Spitalului Municipal Roman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 16 august a.c., în jurul orei 22:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizaţi prin apel 112 de către un reprezentant al unei unităţi medicale cu privire la faptul că un pacient s-ar fi aruncat de la etajul unu al unităţii în cauză”, anunţă, joi, IPJ Neamţ.

Echipajele ajunse la Spitalul Municipal Roman au stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Roman.

”Personalul medical a declarat decesul bărbatului fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ în vederea efectuării necropsiei. Din primele verificări, nu au rezultat suspiciuni de comitere a vreunei infracţiuni contra vieţii, cu intenţie”, a mai transmis sursa citată.

În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.