Un bărbat a fost amendat de poliţişti cu 30.000 de lei după ce a aruncat mai mulţi saci cu deşeuri într-o pădure de lângă Slatina, el fiind obligat şi să cureţe zona respectivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană ar fi aruncat săptămâna trecută mai mulţi saci ce conţineau deşeuri, într-o pădure situată în extravilanul municipiului Slatina.
“Poliţiştii Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase împreună cu comisarii din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu - Comisariatul Judeţean Olt au efectuat, la data de 20 martie, un control pentru verificarea aspectelor sesizate, ocazie cu care au fost identificate atât zona, cât şi deşeurile inerte ce erau depozitate în saci, pe terenul situat în extravilanul municipiului Slatina. În urma verificărilor efectuate, cu sprijinul Poliţiei Locale Slatina, poliţiştii au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt”, a anunţat IPJ Olt. 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Bărbatul a fost amendat de poliţişti cu 30.000 de lei fiind obligat să ridice deşeurile şi să cureţe zona.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.