O turmă de porci de mistreţi a fost văzută în zona Lacului Noua din Braşov, iar un echipaj de jandarmi s-a deplasat în zona respectivă şi a îndepărtat animalele în pădure.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Jandarmeriei Braşov, jandarmii au fost sesizaţi, după miezul nopţii, că în zona Lacului Noua a apărut o turmă de porci mistreţi.

“Echipajul nostru, care s-a deplasat la faţa locului, a găsit animalele sălbatice şi le-a îndepărtat în pădure. Misiunea s-a desfăşurat în condiţii de siguranţă, fără pagube materiale şi fără a fi pusă în pericol siguranţa cetăţenilor”, a precizat Jandarmia Braşov.

Aceasta a menţionat că în ultima perioadă a constatat o creştere a sesizărilor venite din partea cetăţenilor cu privire la prezenţa animalelor sălbatice în zonele locuite. Jandarmii îi sfătuiesc pe cetăţeni să evite contactul cu acestea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.