O femeie în vârstă de 70 de ani a murit, miercuri, şi o altă persoană a fost rănită după ce maşina în care se aflau a intrat într-un stâlp, în localitatea Partizani din judeţul Tulcea. Poliţiştii au stabilit că şoferul nu deţinea permis de conducere, avea o concentraţie de 0,88 mg/l în aerul expirat, iar autoturismul nu era înmatriculat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, miercuri, cu privire la faptul că în localitatea Partizani a avut loc un accident rutier. Poliţiştii au stabilit că un bărbat de 47 de ani conducea un autoturism pe strada Dunării din localitate, iar la un moment dat a intrat cu maşina într-un stâlp de pe marginea drumului. 
 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
”Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a arătat o valoare de 0,88 mg/L alcool pur în aerul expirat. De asemenea în urma verificărilor în bazele de date, a reieşit faptul că bărbatul nu deţinea permis de conducere, autoturismul nu era înmatriculat, iar numărul de înmatriculare al autovehiculului era fals”, au anunţat poliţiştii.
 
În urma accidentului, o femeie de 70 de ani, pasageră în autoturism, a murit, iar un alt pasager a fost rănit şi transportat la Spitalul Judeţean Tulcea. 
 
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul având numărul de înmatriculare fals.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.