Trupul unui bărbat carbonizat a fost găsit, sâmbătă, în mijlocul unui incendiu de vegetaţie uscată produs la ieşirea din municipiul Focşani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Vrancea, un apel la numărul unic de urgenţă 112 anunţa, sâmbătă, un incendiu de vegetaţie uscată în zona de sud a municipiul Focşani. 

În cel mai scurt timp spre locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă.  

La sosirea pompierilor, la faţa locului ardea vegetaţia pe o suprafaţă de circa 200 mp. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite. În urma incendiului a fost identificată o persoană carbonizată de sex masculin. 

Din cercetări a reieşit că bărbatul ar fi fost surprins de flăcări şi a decedat. Poliţişti fac verificări pentru a stabili identitatea acestuia. 

”Din primele date, în urma unui incendiu de vegetaţie, un bărbat, neidentificat până la acest moment, în timp ce se afla pe un teren la aproximativ 2 km de DN 2 E 85, în zona de sud a municipiului, ar fi fost surprins de un incendiu de vegetaţie scăpat de sub control. Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la spital în vederea efectuării unei expertize medico-legale care va stabili cauza decesului”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.