Doi adolescenţi de 14 şi 15 ani au fost reţinuţi pentru lovire şi alte violenţe, iar un tânăr de 18 ani a fost reţinut pentru complicitate, în cazul băiatului de 15 ani bătut pe o stradă din Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit poliţiştilor din Timiş, cei doi agresori şi tânărul care a filmat bătaia au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiş.
 
"Faţă de cei doi minori de 14 şi 15 ani s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. De asemenea, băiatul de 18 ani care a filmat incidentul a fost reţinut pentru complicitate. Cei trei au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P. J Timiş. Activităţile efectuate de către poliţiştii Secţiei 3 Timişoara s-au realizat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara”, transmite IPJ Timiş.
 
Un adolescent de 15 ani a fost bătut de doi tineri, la Timişoara, pe strada Transilvania, iar întreaga scenă a fost filmată.
 
Potrivit poliţiştilor, mama copilului de 15 ani a sunat la 112, dupa ce fiul ei a venit acasă şi i-a spus ce s-a petrecut.
 
Adolescentul afirmă că a fost chemat de un prieten să se întâlnească în faţa intrării unui bloc. Acesta din urmă ar fi chemat alţi doi băieţi pe care nu-i cunoştea şi care l-au luat la bătaie.
 
Pe imagini se poate vedea cum unul dintre ei îi aplică o lovitură cu piciorul în zona capului.
 
Poliţiştii s-au autosesizat în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.