Două femei şi un bărbat au fost reţinuţi în legătură cu femeia incendiată la sfârşitul lunii octombrie în apropiere de DN6, în judeţul Giurgiu. Anchetatori au stabilit că victima practica prostituţia şi locuia cu suspecţii, fapta având loc pe fondul unor neînţelegeri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Ca urmare a vizionării şi analizării minuţioase a înregistrărilor camerelor de supraveghere, coroborat cu declaraţiile martorilor audiaţi în cauză şi alte probe administrate, a fost identificat autoturismul cu care a fost transportat geamantanul în care se afla corpul victimei. La data de 17.11.2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul I.G.P.R. - Direcţia de Investigaţii Criminale şi I.P.J. Giurgiu - Serviciul de Investigaţii Criminale au efectuat mai multe percheziţii domiciliare în vederea identificării locului în care a decedat victima şi completării probatoriului. Cu această ocazie a fost ridicat autoturismul mai sus menţionat”, a transmis, miercuri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Procurorii au stabilit că victima practica prostituţia, locuia împreună cu autorii, iar mobilul faptei de omor a constat în neînţelegeri intervenite între aceştia în interiorul locuinţei.

”Au fost audiate în cauză mai multe persoane, iar faţă de trei dintre acestea s-a dispus continuarea urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat şi profanare de cadavre. A fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de acestea, urmând a fi prezentate judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunerea de arestare preventivă”, au mai transmsi procurorii.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Cele trei persoane au fost audiate marţi  la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Specialiştii susţin că motivul crimei ar fi fost invidia sau gelozia, relatează jurnalgiurgiuvean.ro, iar crima s-ar fi petrecut în cartierul Ferentari din Capitală. Apoi, cei trei  au transportat cadavrul pe marginea drumului DN 6, unde, pentru a-şi şterge urmele, au recurs la incendierea cadavrului, înghesuit într-o valiză de gen „troller”. 

Deocamdată, cei trei sunt reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi judecătorilor pentru emiterea unui mandat de arestare pentru 30 de zile. 

Cadavrul carbonizat al femeii a fost găsit la sfârşitul lunii octombrie pe un câmp de lângă DN 6, în judeţul Giurgiu, unde o persoană anunţase că are loc un incendiu. O săptămână mai târziu, femeia a fost identificată. Era vorba despre o tânără de 32 de ani, Mihaela Sabina Mircea, mama unui copil de opt ani, despre care rudele nu mai ştiau nimic de mai bine de jumătate de an. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.