Trei persoane au fost rănite, sâmbătă seară, după ce o maşină a intrat într-un stâlp în municipiul Sibiu. Autoturismul era condus de un tânăr de 23 de ani care are dreptul de a conduce suspendat. El este în stare gravă, intubat, cu traumatism cranian sever.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipaje medicale şi de pompieri au intervenit, sâmbătă seară, la un accident produs pe strada Nicolae Teclu din municipiul Sibiu.

”Din primele cercetări efectuate s-a constatat că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Teclu, stradă cu sens unic spre strada Constituţiei, în apropierea intersecţiei cu strada Săpunarilor, un bărbat a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un stâlp. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a celor doi pasageri, o tânără în vârstă de 19 ani, din Orlat şi un sibian în vârstă de 53 de ani, toţi trei fiind transportaţi la spital”, a transmis IPJ Sibiu.

Sursa citată a precizat că în zonă se circulă îngreunat, însă traficul în oraş este lejer momentan.

”Conducătorul auto este un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Cisnădie, iar dreptul său de a conduce este suspendat”, au mai precizat poliţiştii.

Rreprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sibiu anunţă că şoferul a suferit un traumatism cranian sever, fiind intubat.

Bărbatul de 53 de ani are traumatisme minore şi excoriaţii, iar fata de 19 ani are fractură de femur.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.