Trei maşini şi o motocicletă sunt implicate, vineri, într-un accident în municipiul Sibiu, un adolescent de 16 ani fiind rănit. Evenimentul a fost provocat de un şofer de 84 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu intervin, vineri, la un accident produs la intersecţia străzilor Bâlea cu Nicolae Titulescu, din municipiul Sibiu.

”Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bâlea spre strada Constituţiei, pe banda 2, un sibian în vârstă de 84 de ani, a virat la stânga, spre strada N. Titulescu, a acroşat un autoturism condus pe banda 2 a sensului opus, a intrat în coliziune apoi cu o motocicletă condusă pe banda 1 a sensului opus, iar în urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-un alt autoturism condus pe banda 2 a sensului V Aaron – Constituţiei”, a transmis IPJ Sibiu.

Sursa citată a precizat că un adolescent de 16 ani, care circula pe motocicletă, a fost rănit, fiind transportat la spital.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă au precizat că adolescentul a suferit traumatism de umăr, membre superioare şi mai multe contuzii. El a fost transportat la Spitalul de copii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.