Secretarul de stat Raed Arafat a precizat, joi, la Antena 3, că un număr de doi protestatari au fost răniţi şi spitalizaţi, precum şi trei jandarmi, dar cu toţii se află în afara pericolului. El a precizat că jandarmii au suferit leziuni după ce au fost atacaţi cu petarde şi cu cărămizi, iar unul dintre ei a inhalat gaze lacrimogene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bilanţul anterior era de doi jandarmi răniţi şi doi civili.

Raed Arafat a precizat că jandarmii au suferit răni după ce au fost atacaţi cu petarde şi cărămizi, iar un jandarm a fost spitalizat după ce a inhalat gaze lacrimogene.

Toate cele 5 persoane spitalizate sunt în afara oricărui pericol.

Un grup izolat de câteva zeci de persoane din Piaţa Victoriei a aruncat cu sticle, cu torţe şi cu petarde spre jandarmi, care au intervenit cu gaze lacrimogene. Forţe de la Brigada Specială de Intervenţie şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au ajuns în Piaţa Victoriei, în urma incidentelor provocate de două grupuri izolate. Doi jandarmi şi doi protestatari au fost duşi, miercuri seară, la spital, în urma violenţelor din Piaţa Universităţii, a anunţat secretarul de stat Raed Arafat, care a precizat că starea lor nu este gravă. Numărul manifestanţilor din Piaţa Victoriei din Capitală care, la un moment dat, ajunsese la 120.000 a început să scadă, ajungând acum la aproximativ o mie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.