Jandarmii din Reşiţa, judeţul Caraş- Severin, au depistat trei femei, două dintre ele mamă şi fiică, care s-au certat într-un autobuz, ulterior stabilindu-se că toate ar fi trebuit să fie în carantină. Ele au fost amendate cu 3.600 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Joi seară, un apel la 112 anunţa un conflict între femei, într-o staţie de autobuz din Reşiţa. Jandarmii s-au deplasat imediat la faţa locului şi au descoperit două femei, mamă şi fiică, care au agresat o doamnă pe care o cunoşteau din alte împrejurări”, se arată într-un comunicat de presă, de vineri, al Jandarmeriei Române.
 
După ce cele trei femei au fost identificate, jandarmii au aflat că acestea ar fi trebuit să fie în carantină.
 
”Jandarmii le-au identificat pe cele trei femei şi au descoperit că toate figurau în baza de date ca fiind persoane carantinate”, mai arată sursa citată.
 
Femeile au fost amendate de jandarmi pentru adresarea de injurii, dar şi pentru nerespectarea măsurii carantinei.
 
”Pentru nerespectarea măsurii carantinei, dar şi pentru adresarea de injurii şi expresii jignitoare, toate cele trei femei au fost sancţionate de jandarmi cu amendă în valoare de 3600 de lei”, se mai arată în comunicat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.