Trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 37 de ani, pe numele cărora existau mandate de arestare emise de autorităţile din Belgia pentru 15 furturi de bani şi bijuterii, au fost prinşi de poliţiştii tulceni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Tulcea, la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au identificat trei bărbaţi cu vârstele cuprinse între 28 şi 37 de ani, toţi din municipiul Tulcea, pe numele cărora existau mandate de arestare emis de autorităţile judiciare din Belgia.
 
Cei trei au fost daţi în urmărire internaţională pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi furt calificat.
 
“În luna noiembrie 2017, bărbaţii ar fi săvârşit 15 infracţiuni de furt calificat în diverse localităţi din Belgia, de unde au sustras diverse sume de bani şi bijuterii”, a precizat IPJ Tulcea. 
 
Persoanele respective au fost încarcerate în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Judeţene Constanţa. Cei trei au fost prezentaţi Curţii de Apel Constanţa care a decis arestarea lor preventivă pentru 15 zile.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.