Trei bărbaţi suspectaţi că, în vara anului 2018, au provocat distrugeri autoturismului cu care se deplasau alţi doi, în Capitală, în urma unui conflict mai vechi, au fost prinşi de poliţişti. Ei sunt cercetaţi sub control judiciar pentru ameninţare şi distrugere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţişti de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut, miercuri, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 46 de ani, bănuiţi de ameninţare şi distrugere.

Cei trei au fost prinşi în urma investigaţiilor desfăşurate de poliţiştii Secţiei 24, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Brigăzii Rutiere şi ai Secţiei 21 Poliţie.

"Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că aceştia, la data de 26 iulie 2018, s-ar fi deplasat având asupra lor obiecte contondente, pe o stradă din Capitală, unde s-au întâlnit cu doi bărbaţi, iar pe fondul unui conflict mai vechi le-ar fi produs distrugeri autoturismului cu care aceştia se deplasau, adresându-le totodată ameninţări", arată Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5,  sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi distrugere.

Cei trei au fost puşi ulterior sub control judiciar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.