Trei bărbaţi suspectaţi că au sustras un seif dintr-un cabinet stomatologic din Sectorul 5 al Capitalei au fost reţinuţi de poliţişti şi sunt prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Sector 5. Unul dintre suspecţi este angajat al cabinetului şi le-a pus la dispoziţie celorlalţi cartela de interfon şi cheia de la cabinet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de reprezentanţii Poliţiei Capitalei, poliţişti au pus în aplicare patru mandate de percheziţie domiciliară, într-un dosar privind săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat, după ce trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 37 şi 45 de ani, au sustras un seif dintr-un cabinet stomatologic din sectorul 5, prejudiciul creat fiind estimat la 46.000 de lei.

În decembrie anul trecut, poliţişti din cadrul Secţiei 19 au fost sesizaţi de către un bărbat, prin intermediul 112, cu privire la faptul că la o adresă din sectorul 5, unde deţine un cabinet stomatologic, persoane necunoscute au pătruns şi au sustras un seif metalic ce conţinea suma de aproximativ 46.000 lei, reprezentând bani din încasările societăţii, precum şi bani personali ai victimei.

”După efectuarea cercetării locului faptei, investigaţii şi audieri, precum şi alte multe activităţi procedurale, au fost identificaţi trei bărbaţi, dintre care unul angajat în cadrul cabinetului din care s-a sustras seiful, în sarcina cărora a fost reţinută săvârşirea infracţiunii reclamate”, anunţă Poliţia Capitalei. 

Potrivit acestora, în noaptea de 2 decembrie 2017, în jurul orei 23.50, doi bărbaţi s-ar fi deplasat cu un autoturism taxi condus de către unul dintre aceştia la adresa unui cabinet stomatologic din sectorul 5 unde, prin folosirea unei cartele de interfon şi ulterior a unei chei în cabinetul stomatologic menţionat, iar din interior au smuls din podea un seif metalic, ce conţinea suma de aproximativ 46.000 lei.

”Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că cei doi ar fi avut informaţii şi detalii de la cel de-al treilea bărbat, angajat în cadrul cabinetului care le-a pus la dispoziţie cheile de acces. Ulterior comiterii furtului, bărbaţii s-ar fi deplasat la domiciliul unuia dintre aceştia, unde ar fi spart seiful şi au scos suma de bani, pe care ar fi împărţit-o”, mai anunţă Poliţia Capitalei. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.