Trei accidente grave au avut loc luni, în decurs de doar câteva ore, pe şoselele din judeţul Prahova, două dintre accidente, în care un bărbat a murit, iar altul a fost foarte grav rănit, producându-se pe DN 1, pe tronsonul cuprins între Ploieşti şi localitatea Potigrafu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul accident a avut loc luni, în jurul orei 11.00, pe drumul naţional 1, în localitatea Bărcăneşti, satul Româneşti. Un bărbat în vârstă de 31 de ani, care circula cu viteză pe DN 1, a pierdut controlul volanului, iar maşina în care se afla s-a izbit violent de un stâlp de electricitate.

În urma impactului, şoferul a rămas încarcerat. El a fost scos de către pompieri, iar echipajul medical sosit la faţa locului a încercat să îl resusciteze, însă fără rezultat.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Al doilea accident s-a produs, luni după-amiază, în jurul orei 16.30, tot în comuna Bărcăneşti, unde două autoturisme s-au ciocnit pe DN 1. În urma impactului, un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost grav rănit, el rămânând încarcerat în maşină. După ce a fost scoasă dintre fiarele contorsionate de către echipele de descarcerare, victima a fost preluată de un elicopter SMURD care l-a transporatat către un spital din Capitală.

Câteva zeci de minute mai târziu, un alt accident de circulaţie s-a produs pe DN 72 Ploieşti - Târgovişte, la ieşirea din Ploieşti. Primele informaţii arată că o persoană a fost rănită după ce trei autoturisme s-au ciocnit în apropierea Parcului Industrial Ploieşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.