Traficul pe DN 1E pe tronsoanele Râşnov-Poiana Braşov şi Braşov-Poiana Braşov, pe DN 73A între Râşnov şi Predeal şi pe DN 1A între Babarunca şi Cheia va fi închis, vineri şi sâmbătă, pe perioada mai multor intervale orare, pentru desfăşurarea Raliului Braşovului, la care vor participa peste 70 de piloţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Raliul Braşovului va avea loc vineri şi sâmbătă şi aduce la start peste 70 de piloţi. 

Noutatea acestei ediţii o reprezintă o organizarea unei a treia competiţii în cadrul raliului - Tess Rally -, care se va desfăşura în paralel cu Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop şi cel de Rally 2.

Tess Rally este prima etapă a noului campionat de raliuri pentru autovehicule istorice.

Raliul braşovean constă în şapte probe speciale care însumează 100 kilometri. Concurenţii se vor încălzi în prima parte a zilei de vineri la Râşnov. Prima zi de concurs va include două probe, urcarea de la Râşnov în Poiana Braşov şi superspeciala din centrul oraşului, Braşov Rally Show. Principala zi a întrecerii va fi sâmbătă, dimineaţa fiind programată coborârea din Poiana Braşov în Râşnov şi urcarea în Predeal pe traseul "Pârâul Rece". După o trecere prin parcul de service, echipajele vor participa la cel mai important test, proba dublă Babarunca-Cheia, cu o lungime de peste 50 de kilometri. Învingătorii Tess Rally Braşov vor fi desemnaţi după ultima specială, coborârea din Poiana Braşov pe "Drumul Poienii".

În cele două zile de concurs mai multe drumuri naţionale vor fi închise circulaţiei.

Astfel, vineri, DN 1E pe tronsonul Râşnov-Poiana Braşov va fi închis circulaţiei între orele 08.00 -15.00 şi 17.30 -20.00. Pe Bulevardul Eroilor şi strada Piaţa Teatrului din municipiul Braşov, circulaţia va fi restricţionată în intervalul orar 18.30- 22.00

Sâmbătă, traficul pe DN 1E pe tronsonul Râşnov – Poiana Braşov va fi închis între orele 07.30 – 14.30, iar pe DN 73A , pe tronsonul Râşnov – Predeal va fi oprit între 07.45 şi10.30. De asemenea, DN 1A , pe tronsonul Babarunca – Cheia va fi închis circulaţiei între orele 10.00 – 15.30, iar DN 1E pe tronsonul Braşov –Poiana Braşov, în intervalul orar 15.40 – 18.00. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.