Traficul rutier pe Autostrada Timişoara-Lugoj este închis, începând de marţi dimineaţă, timp de patru zile, între orele 8.00 şi 18.00, din cauza unor lucrări de relocare a liniei de înaltă tensiune Mintia-Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR), circulaţia pe Autostrada Timişoara-Lugoj, în zona kilometrului 481+350, este închisă în zilele de marţi, miercuri, sâmbătă şi duminică, între orele 8.00 - 18.00, pentru perioade de maximum 15 minute. 

”În afara acestor intervale, în care circulaţia va fi închisă, traficul se va desfăşura restricţionat, pe o singură bandă pe fiecare cale de mers”, se mai arată în comunicat. 

Restricţiile au fost impuse ca urmare a executării lucrărilor de relocare a liniei de înaltă tensiune Mintia-Timişoara.

Reprezentanţii CNADNR arată că, în acord cu reglementările în vigoare, şoferii au obligaţia să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară, precum şi indicaţiile poliţiştilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.